Adó 2024 Magyarázatok

14 800 Ft

Szerzők: Dr. Bokor Csaba – Dr. Futó Gábor – Palotai Kinga – Dr. Rabné Dr. Barizs Gabriella – Szatmári László – Dr. Szilovics Csaba

Lektor: Dr. Herich György

**********

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják, valamint  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg (a kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

Cikkszám: 9786155249969 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , , , , , , , ,

Leírás

Az Adó 2024 Magyarázatok komplex és naprakész adózási ismereteket ad a gyakorlat és a vizsgára való felkészülés céljából. A könyvsorozat minden évben frissítésre kerül, így ez a kiadvány a 2024. január 01-én aktuális adóügyi szabályozásokat naprakészen tartalmazza.

 

A könyvet úgy alakítottuk ki, hogy a tanulmányaikat kezdők, az egyes részterületeken tudásukat elmélyíteni vágyók részére egyaránt elősegítse a teljes magyar adórendszert bemutató Adótan 2024 szakkönyv anyagának a feldolgozását.

A magyar adózás legfontosabb területei közül az adójogi alapok, az adózás rendje, az adóigazgatási eljárás, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, a társadalombiztosítás, a szociális hozzájárulási adó, a kisadózó vállalkozások tételes adója, valamint a kisvállalati adó egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.

Az Adó 2024 Magyarázatok lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk. Ezzel is emelve a szakkönyv hitelességét.

A könyvek pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezés lehetőségét.

A kiadvány az Adótan 2024az Adó 2024 Teszt és Példatár, és a Nemzetközi adózás könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.

 

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják. Emellett  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg. (A kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

További információk

Szerzők

Dr. Bokor Csaba, Dr. Futó Gábor, Dr. Rabné Dr. Barizs Gabriella, Dr. Szilovics Csaba, Palotai Kinga, Szatmári László

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Kiadás éve

2024

Nyilvantartási kód

612/24

Oldalszám

590

Érdekelhetnek még…

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési tájékoztató.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM