Adó 2024 Teszt és példatár

14 800 Ft

Szerző: Dr. Herich György

Lektorok: Auth Szabolcs, Dr. Bogdán Zsuzsanna, Dr. Bokor Csaba, Csákiné Fodor Anna, Kiss Tímea, Dr. Kovács Attila, Laczi Ferenc, Dr. Rabné dr. Barizs Gabriella, Tóth Gábor, Tóthné dr. Deme Éva, Dr. Tóth György Attila

**********

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják, valamint  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg (a kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

Cikkszám: 9786155249983 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , , , , , , , , ,

Leírás

Az Adó 2024 Teszt és Példatár a sorozat 35. átdolgozott kiadása. A könyv célja, hogy az Adótan 2024 és az Adó 2024 Magyarázatok könyvekre épülve komplex rendszerben elősegítse az adózási ismeretek színvonalának felmérését, elmélyítését, az adóváltozások nyomon követését, a vizsgákra való felkészülést. A könyvsorozat minden évben frissítésre kerül, így ez a kiadvány a 2024. január 01-én aktuális adóügyi szabályozásokat naprakészen tartalmazza.

A sorozat legfontosabb témakörönként külön-külön dolgozza fel az ART/AIR-t, az ÁFA-t, az SZJA-t, a KATA-t, a TAO-t, a KIVA-t, a HELYI adókat, a VÁMOT, az ILLETÉKET, a TB-t, és a JÖVEDÉKI adót.

A kézikönyv tesztekből, példákból és esettanulmányokból áll.

A teszteket és a példákat az okleveles adószakértő, adótanácsadó és mérlegképes könyvelő tanfolyamokon folyamatosan oktató, vizsgáztató, a gyakorlattal szoros kapcsolatban álló elméleti és gyakorlati szakértők készítették, és a NAV, TB valamint a PM vezető munkatársai lektorálták.

A jegyzetként történő használatnál javasoljuk, hogy az egyes fejezetek tananyagának elsajátítása után a tesztkérdésekre adott válaszok alapján ellenőrizze tudásszintjét. Ne felejtse el, hogy minden egyes tévedés a gyakorlatban súlyos anyagi következményekkel járhat. Törekedjen ezért a megközelítően száz százalékos teljesítményre. A válaszok értékelése után a helytelen válaszok tájékoztatnak nemcsak a felkészültség fokáról, de a hiányos ismeretek területéről is. Csak a kellően stabil ismeretanyag, a helyesen megoldott tesztfeladatok után kezdjünk hozzá a gyakorlati példák megoldásához.

Az Adó 2024 Teszt és példatár lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk, azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.

A kiadvány az Adótan 2024, az Adó 2024 Magyarázatok, és a Nemzetközi adózás könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.

 

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják. Emellett  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg. (A kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

További információk

Szerzők

Dr. Herich György

Kiadás éve

2024

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvantartási kód

611/24

Oldalszám

624

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési tájékoztató.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM