Munkaerő-gazdálkodás 2020.

3 970 Ft

Alacsony készlet! A készlet erejéig rendelhető.

Korszerű és a gyakorlatban is közvetlenül alkalmazható ismeretek…

Cikkszám: ISBN 9786155249792 Kategóriák: , ,

Leírás

Szerző: Harangi Andrea Judit
Lektor: Dr. Bogdán Zsuzsanna
Szerkesztő: Dr. Herich György

E tankönyv kiemelten a társadalombiztosítási és bérügyintéző szakmai képzésben résztvevőknek készült azzal a céllal, hogy korszerű és a gyakorlatban is közvetlenül alkalmazható ismereteket biztosítson a munkaügyi és emberi erőforrás (HR) gazdálkodás területeiről. A 2020-as kiadás már tartalmazza a július 1-jei változásokat!

Az a szervezet lehet igazán sikeres, amelyben az alkalmazottak is sikeresnek érzik magukat, ezért az egyéni és szervezeti érdekek együttes figyelembe vételével képzelhető csak el a sikeres, hosszú távú foglalkoztatás.

A korszerű HR és munkaügyi ismeretek nélkülözhetetlenek az emberek elhelyezkedésével és foglalkoztatásával kapcsolatban, valamint a HR adminisztrációs tevékenység ellátása során.

A tankönyvben a munkaerő-gazdálkodás tantárgy keretein belül, fejezetekre tagoltan kerültek meghatározásra a főbb témacsoportok, ezzel is segítve a sikeres záróvizsgára történő felkészülést.

További információk

Kiadás éve

2020

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvantartási kód

9792/20

Oldalszám

192

Szerzők

Harangi Andrea

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési tájékoztató.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM