Bevezetés az adótanácsadásba, adókommunikáció

5 180 Ft

A könyv az adótanácsadás szervezeti, emberi környezetére koncentrál. Ajánljuk leendő- és gyakorló szakembereknek.

*********

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják, valamint  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg (a kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

 

Cikkszám: ISBN 9786155249150 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

A könyv az adótanácsadás környezeti elmeivel foglalkozik. A mostani munka az adótanácsadás szervezeti, emberi környezetére – annak is legfontosabb szegmensére, a szakmai környezetre, a munkatársakra, ügyfelekre koncentrál. Nem csak bemutatja az emberi környezetet, de segítséget kíván nyújtani a környezettel történő eredményes kommunikációhoz, ami egy transzmissziós szerepet betöltő szakmának, a sikeres vállalkozásnak elengedhetetlen feltétele.

A tanácsadó jelöltek igen eltérő előképzettséggel rendelkeznek (lehetnek jogászok, közgazdászok, mérlegképes könyvelők, de pl. tanárok is), ami leszűkíti az elvárható ismeretek körét. Ezért amely ismeret a szervezés, a menedzsment vagy a marketing területén egy közgazdásznak ismertnek tűnhet, az egy jogász, tanár vagy mérlegképes könyvelő számára igazi újdonság lehet. Ebből adódóan kellett kompromisszumra törekedni az ismeretanyag meghatározásában oly módon, hogy az bármely előképzettség mellett nyújtson újat az olvasónak, ugyanakkor minden olvasó számára értelmezhető legyen.

További információk

Kiadás éve

2014

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvantartási kód

670/2014

Oldalszám

178

Szerzők

Dr. Gál István László, Dr. Herich György, Dr. Szebellédi István, Zettisch Nándor

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési tájékoztató.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM