Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése (2022.)

6 500 Ft

Jelenleg nem rendelhető!

Az új rendszerű mérlegképes könyvelői képzés tankönyve

Cikkszám: 9789636386436 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Az új rendszerű mérlegképes könyvelői képzés tankönyve 

Rövid ismertető és tartalomjegyzék:

Az új vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésben a számvitel, az elemzés és az ellenőrzés három követelménymodulon keresztül kerül oktatásra:

  • Könyvviteli ismeretek,
  • Pénzügyi számvitel és
  • Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése.

A Könyvviteli ismeretekhez és a Pénzügyi számvitelhez kapcsolódó elméleti és gyakorlati ismereteket a Könyvvezetés és beszámolókészítés  című tankönyv dolgozza fel.

A „Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése” című új tankönyv hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezésével és a jól átgondolt ábráival dolgozza fel a könyv címével azonos megnevezésű követelménymodulhoz kapcsolódó, a Pénzügyminisztérium által kiadott útmutatóban meghatározott szakmai követelményt és tartalmat. A kiadvány gyakorlatorientált feldolgozása pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.

A könyv szerzői arra törekedtek, hogy segítsék a kapcsolódó tananyag elsajátítását. A szerzők többségének több, mint 20 éves oktatói tapasztalata van a felsőoktatásban és a felnőttképzésben, valamint számos korábban megjelent sikeres tankönyv és példatár szerzői, társszerzői.

További információk

Kiadás éve

2022

Kiadó

Saldo

Nyilvantartási kód

S-6436/22.

Oldalszám

313

Szerzők

Dr. Veress Attila – Dr. Siklósi Ágnes – Dr. Pucsek József – Havass Norbert – Kozma Norbert