KIVA 2022

8 000 Ft

Tippek, trükkök, példák, buktatók a kisvállalati adóban

Kategóriák: , ,

Leírás

A gyakorló szakemberek részéről tapasztalt érdeklődés, piaci igény adta az ötletet, hogy – hiánypótló jelleggel – egyetlen adónemet, a kisvállalati adót elemző szakkönyv formájában összegezzük mindazokat a fontos szabályokat, elhatárolásokat, lehetőségeket és kockázatokat, amelyek a kisvállalati adó szerint adózók, a kisvállalati adót választók és a kisvállalati adóról más adózási módra áttérő vállalkozások, ügyvezetésük, pénzügyi vezetői számára fontosak lehetnek.

A könyv 2020-as premierje után 2021-ben már a második kiadás készülhet el, amely a 2020-as év rendkívüli szabályait és a 2021. január 1-jén hatályos törvényszöveg elemzését tartalmazza.

A könyv kellő részletességgel, a gyakran felmerülő elhatárolási és értelmezési kérdéseket megválaszolva (26 kérdés és válasz), gyakorlati példákkal és számszaki levezetésekkel (39 példa), a legjobb gyakorlatokat és a legfontosabb összefüggéseket kiemelve (29 tipp) járja körül mindazt, amit 2021-ben a kisvállalati adóról tudni lehet, tudni érdemes.

A kiadványból az olvasó gyors és egyszerű megoldásokat nyerhet, valamint részletes magyarázatokat és jogszabályi összefüggéseket ismerhet meg. A kötetet haszonnal forgathatják nemcsak gyakorló adózási szakemberek, könyvelők, tanácsadók, jogászok és könyvvizsgálók, hanem a kisvállalatok fejlődése, finanszírozása iránt érdeklődő hallgatók, kutatók és oktatók is.

További információk

Kiadás éve

2021

Kiadó

Vezinfó

Nyilvantartási kód

VEZ5987/22

Oldalszám

180

Szerzők

Dr. Császár Zoltán, Dr. Császárné dr. Balogh Dóra