IFRS Feladatgyűjtemény

12 990 Ft

A kiadvány célközönsége meglehetősen széles. Szánták ezt a kiadványt a szerzők minden tanulni vágyónak: tanuljon akár az egyetemen, készüljön könyvvizsgálónak, aspiráljon az IFRS könyvvizsgálói minősítésre vagy az IFRS mérlegképes könyvelői képesítés megszerzésére, de sikerrel tudják forgatni a vizsgára (éppen) nem készülő gyakorlati szakemberek is, hiszen egy-egy problémakör megértéséhez sokszor a számpélda visz közelebb.

Cikkszám: ISBN 97896399878648 Kategóriák: , , ,

Leírás

Készletünk erejéig még a régi áron vásárolható meg! Készleten:  1 db 

A piaci folyamatok globalizációjának növekedése megköveteli, hogy a számvitellel foglalkozók széles köre megismerje az IFRS pénzügyibeszámoló-készítés szabályrendszerét és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudja.

Az IFRS-ek elsajátításának az első lépése természetesen az elméleti alapok biztos megismerése kell, hogy legyen. Ez azonban önmagában kevés! Ahhoz, hogy készség szintjén képes legyen a számviteli szakember alkalmazni a standardokat, az is kell, hogy a vonatkozó problémákat meg tudja oldani. Népszerű kiadványunk, amely 2020-ben új kiadásban jelenik meg, ilyeneket szed csokorba. A megújulás jelenti egyrészt az eltelt időszakban bekövetkezett változások átvezetését, ami jónéhány fundamentális témakör szabályozását érintette, így a pénzügyi instrumentumok, a lízing és a mindenkit érintő bevétel elszámolásának témakörét, ezek finomítását, illetve a keretelvek változásainak rögzítését is, másrészt pedig jelenti a korábbi kiadás kibővítését és új köntösbe bújtatását.

A kiadvány olyan feladatgyűjtemény, ami a tanulási folyamat elősegítése érdekében gyakorlási célokat szolgáló feladatokat tartalmaz.

A megoldások ellenőrzését megkönnyítendő, a feladatok

  • kb. egynegyedéhez teljes körű kidolgozást,
  • kb. egynegyedéhez részleges kidolgozást,
  • kb. egynegyedéhez sarokszámokat

teszünk közzé ezen a honlapon.

A feladatok mintegy egynegyedhez oktatástechnikai okokból nem kapcsolunk a megoldással kapcsolatos közzétételt.

További információk

Kiadás éve

2020

Kiadó

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.

Nyilvantartási kód

K-8648/20

Oldalszám

510

Szerzők

Filyó Janka, Lakatos László Péter, László Norbert