Gyakorlati Pénzügyek Példatár

7 680 Ft

Hamarosan elfogy, csak a készlet erejéig vásárolható!

Pénzügy vizsgára készülőknek és gyakorlati szakembereknek

Cikkszám: ISBN 978 615 5249 53 2 Kategóriák: ,

Leírás

Ezúton ajánlom szíves figyelmébe ezt a korszerű pénzügyi tananyagot tartalmazó könyvet, amely a lakosság és a vállalkozások pénzgazdálkodásával kapcsolatos legalapvetőbb pénzügyi ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.

Ebben, a feladatmegoldásra orientált – a modern vállalkozások pénzügyi életének csaknem minden részterületét átfogó – szakkönyvben a szemléletes és életszerű feladatok – az egyszerűtől a bonyolultig – úgy követik egymást, hogy megoldásukkal az olvasója menet közben sajátítja el a pénzügyi ismereteket, a megoldásokkal pedig ellenőrizheti, hogy az alapvető pénzügyi fogalmak, összefüggések pontosan rögzültek-e, vagy tudása még fejlesztést igényel.

A számításos példái az olvasót az adott témakörbe tartozó gyakorlati feladatok megoldására készítik fel. Ezek az ismeretek a gyakorlati életben is kiválóan hasznosíthatók. A könyv hasznosan alkalmazható – többek között – a mérlegképes könyvelők, a pénzügyi ügyintézők, számviteli ügyintézők, pénzügyi tanácsadók képzésénél, a továbbképzésben, a menedzserképzésben, illetve a közgazdasági, pénzügyi szakirányú felsőoktatásban.

Ajánljuk a kiadványt gyakorló szakemberek számára önképzéshez, továbbképzéshez, tudásszintjük gyarapítása céljából. Ajánlható ezért gazdasági társaságok, vállalkozások, költségvetési intézmények menedzsereinek, pénzügyi és számviteli szakembereinek, vállalkozóknak. Sikerélményt szerezhet továbbá azoknak is a könyv, akik könnyen, praktikus módon autodidaktaként szeretnének ismereteket szerezni a modern vállalati pénzügyekről.

A könyv a szakkönyv-offline sorozat része, melynek keretében offline kapcsolat teremthető az Adó abc sorozat könyveivel és a teljes magyar joganyaggal. Az offline kapcsolat lehetővé teszi, hogy az összekapcsolt könyvek teljes ismeretanyaga a használat során gombnyomásra rendelkezésre álljon. Az offline rendszerrel a használó nem csak időt takarít meg, de a kérdések interdiszciplináris szakmai megközelítése is lehetővé válik.

Bízunk abban, hogy a könyv megnyeri valamennyi olvasója, szakmai felhasználója tetszését. Kérjük a könyvvel kapcsolatba kerülő oktatókat, hallgatókat és gyakorlati szakembereket, hogy kritikájukat, észrevételeiket, tapasztalataikat osszák meg velünk a további munkánk elősegítése érdekében.

További információk

Kiadás éve

2017

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Oldalszám

536

Nyilvantartási kód

740/2017

Szerzők

Sándorné Új Éva