Adótan 2023

12 900 Ft

A kiadvány megvásárlása 2 könyvelői kreditpontot ér! 

(Elszámolhatósági időszak: 2023. január 1. – 2023. december 31., Csak az elszámolhatósági időszakban, tehát 2023 évi dátummal kiállított vásárlást igazoló számla számolható el!)

A kreditpontos kiadvány vásárlását igazoló számla regisztrációja a https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja oldalon lehetséges. 

A könyv szerzője: Dr. Herich György

Lektorok: Dr. Bogdán Zsuzsanna, Dr. Bokor Csaba, Dr. Kovács Attila, Laczi Ferenc, Luklíder Gabriella, Dr. Németh Nóra, Palotai Kinga, Szabó-Bálint Ildikó Erika, Szatmári László, Tóthné Dr. Deme Éva

************

A PENTA UNIÓ Zrt., aktuálisan futó ADÓTANÁCSADÓ képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a tananyag részeként megkapják, valamint  a papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg (a kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a megrendelőlapon, a jegyzetek sorban kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját!

Leírás

Ön a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum Adó Abc sorozata Adótan kötetének 34. átdolgozott kiadását tartja kezében. A kiadványban a hazai és nemzetközi adóoktatásban nagy gyakorlattal rendelkező szerző egy új diszciplína, az Adótan bevezetését indította el.

Mitől más, újszerű az Adótan szakkönyv?

Először: átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét úgy, hogy nem csak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek.

Másodszor: a hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján dolgozza fel az adórendszert, megszabadítva az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől.

Harmadszor: az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé – így könnyebben memorizálhatóvá – teszi az ismereteket, összefüggéseket. Összegyűjti a jogszabályokban különböző helyen és a különböző jogszabályokban azonos ügyletekre vonatkozó szabályokat.

Negyedszer: képzésben, továbbképzésben felmenti a hallgatót a jegyzetelés terhe alól, így a magyarázatra, a megértésre és memorizálásra koncentrálhat. Oktatásban jelentős mértékben megkönnyíti az oktató munkáját, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható a minden évben aktualizálásra kerülő szakkönyv.

Ötödször: a ***Szakkönyv offline© programban a világon elsőként kapcsoltunk össze szakmai kézikönyveket egymással és a hatályos teljes joganyaggal! A 2019-es továbbfejlesztéssel már online jogtár kapcsolattal is a könyvekben előforduló bármelyik kifejezés, jogszabályi hivatkozás teljes mögöttes joganyaga és az offline rendszerhez kapcsolódó szakkönyvekből, valamint a saját tudásbázisból a kapcsolódó szakmai részek azonnal elérhetővé válnak!

A szakkönyvben levő hivatkozási jelekre kattintva az Adó 2023 Teszt és Példatárnak az adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. TP2. (Társasági adó Példa 2.), illetve az Adótan 2023 Magyarázatok szakkönyv adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. MAJ.1. megjeleníthetők. Hasonlóan kapcsolódnak a könyvhöz a kiegészítő, értelmező magyarázatok.

Az adatbázisokban megjelenő bármely fogalom, kifejezés szakmai, jogi kapcsolódásai teljes körűen, azonnal elérhetők úgy, hogy a viszonyítási pontot a könyv használója határozza meg.

Az Adótan lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk, azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.

Az Adótan az Adó 2023 Magyarázatokkal, az Adó 2023 Teszt és Példatárral, és a Nemzetközi adózás könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.

***A Szakkönyvbolt tájékoztatója: 

A Szakkönyv offline program: az ADÓABC Alapszoftver és a könyv alapszoftveren futtatható elektronikus verziója informatikai fejlesztés alatt áll, jelenleg nem rendelhető. Előreláthatólag 2024 év elejére készül el az új verzió.

Az ADÓABC alapszoftver és könyv elektronikus (EK) verziója külön vásárolható meg a papíralapú kiadvány mellé. A szoftver + a könyv EK verziója csak hagyományos PC-n és Microsoft alapú laptopon fut, iOS-ra nem telepíthető. 

A PENTA UNIÓ kiadványok jelenleg e-book formátumban nem jelennek meg,  csak hagyományos könyv formátumban érhetők el. 

 

További információk

Kiadás éve

2023

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvantartási kód

610/23.

Szerzők

Dr. Herich György

Oldalszám

528