Adótan 2022

9 850 Ft

Kreditpontos kiadvány: 2 kreditpont (Elszámolhatósági időszak: 2022. január 01. – 2022. december 31.)

A könyv szerzője: Dr. Herich György

Lektorok: Dr. Bogdán Zsuzsanna, Dr. Bokor Csaba, Dr. Borók Tímea, Dr. Kovács Attila, Laczi Ferenc, Luklíder Gabriella,  Palotai Kinga, Szabó-Bálint Ildikó Erika,  Szatmári László, Tóthné Dr. Deme Éva

Kategóriák: , , ,

Leírás

Ön a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum Adó Abc sorozata Adótan kötetének 33. átdolgozott kiadását tartja kezében. A kiadványban a hazai és nemzetközi adóoktatásban nagy gyakorlattal rendelkező szerző egy új diszciplína, az Adótan bevezetését indította el.

Mitől más, újszerű ez a szakkönyv?

Először: átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét úgy, hogy nem csak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek.

Másodszor: a hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján dolgozza fel az adórendszert, megszabadítva az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől.

Harmadszor: az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé – így könnyebben memorizálhatóvá – teszi az ismereteket, összefüggéseket. Összegyűjti a jogszabályokban különböző helyen és a különböző jogszabályokban azonos ügyletekre vonatkozó szabályokat.

Negyedszer: képzésben, továbbképzésben felmenti a hallgatót a jegyzetelés terhe alól, így a magyarázatra, a megértésre és memorizálásra koncentrálhat. Oktatásban jelentős mértékben megkönnyíti az oktató munkáját, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható a minden évben aktualizálásra kerülő szakkönyv.

Ötödször: a Szakkönyv offline© programban a világon elsőként kapcsoltunk össze szakmai kézikönyveket egymással és a hatályos teljes joganyaggal! A 2019-es továbbfejlesztéssel már online jogtár kapcsolattal is a könyvekben előforduló bármelyik kifejezés, jogszabályi hivatkozás teljes mögöttes joganyaga és az offline rendszerhez kapcsolódó szakkönyvekből, valamint a saját tudásbázisból a kapcsolódó szakmai részek azonnal elérhetővé válnak!

A szakkönyvben levő hivatkozási jelekre kattintva az Adó 2022 Teszt és Példatárnak az adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. TP2. (Társasági adó Példa 2.), illetve az Adótan 2022 magyarázatok szakkönyv adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. MAJ.1. megjeleníthetők. Hasonlóan kapcsolódnak a könyvhöz a kiegészítő, értelmező magyarázatok.

Az adatbázisokban megjelenő bármely fogalom, kifejezés szakmai, jogi kapcsolódásai teljes körűen, azonnal elérhetők úgy, hogy a viszonyítási pontot a könyv használója határozza meg.

 

Az Adótan lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk, azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.

Az Adótan az Adótan 2022 magyarázatokkal, az Adó 2022 Teszt és Példatárral, a Nemzetközi adózás és Nemzetközi Adótervezés könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.

További információk

Kiadás éve

2022

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvantartási kód

610/22

Oldalszám

523

Szerzők

Dr. Herich György

Kreditpont

2